Met Wikipower geniet je van 10% korting op je fotovoltaïsche installatie.

Sluit je in enkele muisklikken aan bij de

0
0
0
0
0
0

deelnemers

Ik schrijf me in

Het aanbod van Wikipower

xESPoDhVbws
Bekijk de video

Je bent van plan zonnepanelen te plaatsen? Wikipower begeleidt je bij je project.

Dankzij de voordelen van de groepsaankoop profiteer je van een korting van 10% op je offerte! Het aanbod is geldig voor de installatie van zonnepanelen, het vervangen van de omvormer of het uitbreiden van een bestaande installatie, dat alles aan de beste prijs-kwaliteitsverhouding!

Een super rendabele investering!

Tip van Wikipower voor de financiëring van jouw installatie :

Dankzij gewestelijke hulp kan je voor het financieren van je zonne-installatie gebruikmaken van een energielening met een interest van 0%: Groene Lening.

De voordelen van zonnepannelen

Nuttige info

Wist je dit al? Sommige daken zijn niet geschikt voor zonnepanelen. Je dak moet aan bepaalde criteria voldoen opdat je panelen voldoende zonlicht opvangen. Zo optimaliseer je de autoconsumptie van de energie die je opwekt!

DE RICHTING VAN JE DAK

Installeer je zonnepanelen niet op een dak dat naar het noorden gericht staat. De andere windrichtingen zijn wel geschikt.

DE HELLING VAN JE DAK

Idealiter zit de helling tussen 30 en 35°. Zorg ervoor dat de hellingsgraad niet groter is dan 50°.

DE SCHADUW OP JE DAK

Zorg ervoor dat de panelen zoveel mogelijk zonlicht kunnen opvangen.

DE BESCHIKBARE OPPERVLAKTE

Zorg ervoor dat er op je dak voldoende plek is voor zonnepanelen (minimum 15 m²).

Hoe werkt het?

1

Inschrijving

Ik ben eigenaar of mede-eigenaar, ik schrijf me in om te genieten van een fotovoltaïsche installatie door het online formulier in te vullen.

home-howitwork-pv-title-1
2

Bezoek

De twee geselecteerde installateurs nemen contact op met mij om een gratis en vrijblijvend bezoek te regelen en de meest geschikte installatie te bepalen.

home-howitwork-pv-title-2
3

Aanbod

Na die technische bezoeken, ontvang ik twee offertes op maat, inclusief de korting van 10% onderhandeld door Wikipower.

home-howitwork-pv-title-3
4

Werken

Zodra ik mijn offerte gekozen en gevalideerd heb, kunnen de werken starten. De plaatsing van de panelen gebeurt doorgaans in één dag.

home-howitwork-pv-title-4
5

Besparingen

Ik bespaar geld door gratis gebruik te maken van de elektriciteit die mijn zonnepanelen produceren.

home-howitwork-pv-title-5

Veelgestelde vragen

Onze partner wordt gekozen volgens de kwaliteit van zijn diensten, zijn deskundigheid en financiële situatie. Deze partner zal je een kostenraming op maat voorstellen na een technisch bezoek.  Het bedrijf is een gespecialiseerd in energiebeheer en heeft al meer dan 10 jaar ervaring met fotovoltaïsche installaties en installeerde meer dan 2500 fotovoltaïsche installaties in België. 

De groenestroomcertificaten zijn een financieel hulpmiddel dat werd ingevoerd om de productie van groene elektriciteit te steunen. Elke fotovoltaïsche installatie produceert gedurende 10 jaar groenestroomcertificaten. op dit moment worden de groenestroomcertificaten enkel uitgereikt in Brussel. Voor een installatie van minder dan 5 kWp worden 3 certificaten toegekend per geproduceerde MWh. Voor alle installaties van meer dan 5 kWp worden 2,4 certificaten toegekend per geproduceerde MWh. Vandaag bedraagt de gemiddelde verkoopprijs van een groenestroomcertificaat ongeveer 93€. 

Dankzij de Brusselse Groene lening kan u lenen tegen een rentevoet van 0% tot 2% om werkzaamheden uit te voeren die de energieprestatie van uw woning verbeteren. Die werkzaamheden omvatten niet enkel de installatie van fotovoltaïsche panelen, maar ook het uitvoeren van isolatiewerken.

We kiezen altijd voor een zo zuid mogelijke oriëntatie. De optimale opbrengst wordt verkregen door een zuidelijke oriëntatie onder een hoek van 35°. In deze positie produceert een systeem met een kracht van 1kWp ongeveer 900 kWh per jaar. 

Bij een traditionele eengezinswoning, worden de panelen geplaatst in maximaal één of twee dagen. 

De installatie van zonnepanelen is niet schadelijk voor je dak. De panelen worden geïnstalleerd op rails die op het dak worden bevestigd. Er is dus weinig contact met het dak.

Nee, je hebt voor zonnepanelen geen bouwvergunning nodig zolang de panelen binnen de structuur van je woning blijven. Opgelet: op beschermde sites of gebouwen is die regel niet van toepassing.